CONTROL DE RUTINA
Credem ca testarea sanatatii femeii ar trebui sa fie accesibila, asa ca am pregatit pachete esentiale pentru tine.
Pachetul MINI este potrivit pentru identificarea starii generale de sanatate, indicand daca sunt necesare alte investigatii.
Pachetul BUCHET urmareste analiza cat mai detaliata a starii de sanatate, acoperind o gama mai larga de invastigatii.
Oferim servicii din sfera obstetrica-ginecologie pentru femeile de toate varstele. Indiferent daca iti planifici o sarcina sau vrei doar sa verifici starea generala de sanatate, la noi gasesti de la servicii de baza pana la cele mai minutioase proceduri.
Impreuna gasim intotdeauna cele mai bune solutii!
Fiecare dintre noi este specialist certificat in domeniul lui de activitate si zi de zi, ai la dispozitie specialistul de care ai nevoie!
Examenul de colposcopie se realizeaza endoscopic si urmareste examinarea aparatului genital inferior. Cu ajutorul unui colposcop, sunt vizualizate vulva, vaginul si colul uterin. Prin colposcopie se poate pune un diagnostic in cazul patologiilor colului uterin. In urma acestei investigatii se stabileste un tratament si se recomanda o interventie chirurgicala, daca e cazul.
Alte situatii in care e nevoie de colposcopie:
Testul Babes-Papanicolau trebuie efectuat o data pe an, de catre fiecare femeie care si-a inceput viata intima. Investigatia poate sa arate modificari pe col uterin si este prima metoda de diagnostic in cazul cancerului de col uterin.
Analizele de imunitate trebuie facute cu regularitate pentru a te asigura ca organismul tau este sanatos si rezistent. Poti face analize imunologie pentru a depista din timp orice eventuala contactare a unui virus, insa de cele mai multe ori insa, analizele imunologice sunt recomandare de medic pentru un diagnostic cert.
Screening-ul prenatal al markerilor serici materni a devenit un instrument important pentru obstetricieni, in scopul identificarii sarcinilor cu risc crescut pentru anumite anomalii fetale, cum ar fi: defectele de tub neural, trisomia 21 (sindromul Down) si trisomia 18 (sindromul Edwards).
Screening-ul consta in determinarea serica a unor analiti produsi de fat si placenta; valorile obtinute pentru acesti markeri impreuna cu unele date clinice materne (varsta materna, varsta gestationala, greutate, rasa, status diabetic, fumat, fertilizare “in vitro”) numarul fetilor, date ecografice de anatomie fetala, sunt folosite intr-un model matematic complex (realizat cu ajutorul unor programe speciale de calculator, ex. Prisca) pentru a furniza un risc calculat.
Hematologia este ramura medicinei care se ocupa cu studiul, diagnosticul si tratamentul afectiunilor sangelui si ale organelor hematopoietice – maduva rosie osoasa, splina, ficat, ganglioni limfatici.
Sangele este un lichid vital, existent in vasele sanguine, cu multiple roluri. Sangele este pompat de catre inima printr-un sistem de vase, reprezentat de sistemul circulator. Pe langa rolul de a transporta oxigenul de la plamani la toate tesuturile, si invers sa preia bioxidul de carbon, de transport al substantelor nutritive, acesta mai este responsabil de activitatile sistemului imunitar, ajutand la combaterea infectiilor.
Markerii tumorali se pot clasifica in:
Concentratia si/ sau modificarile in concentratia markerilor tumorali in sange si in alte fluide din organism este influentata de multipli factori: numarul total de celule producatoare de markeri, rata de sinteza si de eliberare a markerilor tumorali, expresia markerilor tumorali, tipul tumorii “non-secretor”, rata de perfuzie sanguina a tumorii, extinderea necrozei tesutului tumoral, prezenta anticorpilor.
sursa: Synevo
In laboratorul de citogenetica se stabileste diagnosticul prenatal, in special al anomaliilor cromozomiale. De asemenea, se poate efectua si diagnosticul postnatal pentru anomaliile cromozomiale si pentru cateva din bolile monogenice.
Analiza cromozomilor se efectueaza pe orice tip de tesut, pentru diagnosticarea abnormalitatilor cromozomale asociate cu sindroame si boli genetice, folosind tehnici conventionale de citogenetica sau/si tehnici de citogenetica moleculara.
Situata in Centrul Bucurestiului, pe Bd. Dacia, nr. 101, Sector 2, clinica Dacia Medical Center a fost infiintata in anul 2010, cu scopul de a pune la dispozitie servicii medicale certificate, de inalta calitate, din domeniul ginecologiei si reproducerii umane asistate.
Pentru a fi sanatoasa, o femeie trebuie sa isi aleaga medicul ginecolog potrivit si sa efectueze un pachet minim de analize (secretie si Babes Papanicolau), anual. Doar asa poate fi sigura ca va trata din timp orice afectiune, dar mai ales ca poate depista orice problema de fertilitate. Noi iti suntem alaturi si inainte, si dupa ce decizi ca vrei sa fii mama. Iti oferim consiliere si garantia unei monitorizari eficiente, atente, dar mai ales necesare, a sarcinii. Detalii, in lista de preturi de mai jos.